W niedzielę, w ramach festiwalu Zielone Smaki Łodzi, Michał prowadził
warsztaty kuchni roślinnej – NOT SO FAST FOOD. Kolejny raz miał okazję
realizować się w takiej roli i mam wrażenie, że bardzo to lubi. On pewnie sam
ma wobec swojej pracy dużo zastrzeżeń i martwi się jak wyszło. Więc relację
piszę ja :) i powiem Wam, że było super. Pyszne jedzenie, wiele rąk i umysłów
skupionych na przygotowaniu etycznego posiłku, to chyba nasz żywioł. Michał
zaplanował ciekawe menu i dzielił się z gośćmi swoim doświadczeniem. Po całym
gotowaniu, mieliśmy czas na wspólny posiłek i rozmowy o weganizmie.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za przemiłą atmosferę i cudną
niedzielę.
Warsztaty odbyły się w studiu kulinarnym Tytka. Ta wspaniała
przestrzeń na kulinarną przygodę – doskonale wyposażona, a jednocześnie ciepła
i domowa, gdzie prawie każdy przedmiot ma swoja historię. Mamy nadzieje, że
niebawem znów będziemy mogli tam gościć.
Menu:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz