niedziela, 18 października 2015

Warsztaty NOT SO FAST FOOD



W niedzielę, w ramach festiwalu Zielone Smaki Łodzi, Michał prowadził warsztaty kuchni roślinnej – NOT SO FAST FOOD. Kolejny raz miał okazję realizować się w takiej roli i mam wrażenie, że bardzo to lubi. On pewnie sam ma wobec swojej pracy dużo zastrzeżeń i martwi się jak wyszło. Więc relację piszę ja :) i powiem Wam, że było super. Pyszne jedzenie, wiele rąk i umysłów skupionych na przygotowaniu etycznego posiłku, to chyba nasz żywioł. Michał zaplanował ciekawe menu i dzielił się z gośćmi swoim doświadczeniem. Po całym gotowaniu, mieliśmy czas na wspólny posiłek i rozmowy o weganizmie.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za przemiłą atmosferę i cudną niedzielę. 


Warsztaty odbyły się w studiu kulinarnym Tytka. Ta wspaniała przestrzeń na kulinarną przygodę – doskonale wyposażona, a jednocześnie ciepła i domowa, gdzie prawie każdy przedmiot ma swoja historię. Mamy nadzieje, że niebawem znów będziemy mogli tam gościć.
 



Menu:
Curry 






















Brak komentarzy:

Prześlij komentarz