Veganism in progress
Weganizm w kuchni i nie tylko
poniedziałek, 8 czerwca 2015
Burgery ze słonecznikiem
Szklankę kaszy gryczanej, niepalonej gotujemy, 200 gramów pieczarek podsmażamy. Łączymy, dodajemy pół szklanki ziaren słonecznika, 4 łyżki płatków drożdżowych, mieszamy i studzimy. Formujemy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażmy.
2 komentarze:
Kinga
8 czerwca 2015 12:14
Smacznie ;-)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Foodmania
8 czerwca 2015 12:29
świetne burgery
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Smacznie ;-)
OdpowiedzUsuńświetne burgery
OdpowiedzUsuń